IMG_1370.JPG

Alumnicommissie Tilia bestaat om het contact tussen oud-leden van studievereniging Tilia te behouden. Daarnaast pogen ze het contact met de huige leden van Tilia te bevorderen.

Contact: alumni@ulctilia.nl

Lot Wolswijk | Master Conflicthantering, Rechtspraak en Mediation @VU | Voorzitter

Hoi allemaal, mijn naam is Lot Wolswijk. In 2015 werd ik lid van Tilia. Na heel wat leuke commissies ben ik uiteindelijk Assessor geworden in het zesde bestuur van Tilia. Een geweldige ervaring! Na het behalen van mijn bachelor wilde ik nog geen afscheid van Tilia nemen, daarom ben ik voorzitter van de Alumnivereniging geworden. Als voorzitter beantwoord ik graag jullie algemene vragen over de Alumnivereniging, het organiseren van activiteiten met de Alumnivereniging of het in contact komen met Alumni. 

Ondertussen ben ik ook op een andere manier met Tilia verbonden. Na het volgen van de master Privaatrecht aan de UvA (met afstudeerrichting Privaatrechtelijke Rechtspraktijk) en de master Rechtsgeleerdheid met de specialisatie Conflicthantering, Rechtspraak en Mediation aan de VU, ben ik namelijk docent Privaatrecht geworden aan de UU. Hierbij geef ik met veel plezier les aan Tilianen. Voor vragen over mijn studietraject en/of baan mogen jullie me natuurlijk ook altijd benaderen. 

IMG_1396.JPG

Remi Boekhorst | Master Onderneming & Recht @Radboud | Vicevoorzitter

Ik ben Remi Boekhorst en de vicevoorzitter van de Tilia Alumnivereniging. Ik ben in 2016 begonnen bij Tilia. Tijdens de bachelor ben ik naast Tilia actief geweest bij meerdere verenigingen. Daarnaast heb ik een half jaar in de Verenigde Staten gestudeerd. Na de bachelor heb ik gekozen voor de duale master Onderneming & Recht aan de Radboud Universiteit. Stuur mij gerust een e-mail, wanneer ik mogelijk wat voor jou kan betekenen.
Hopelijk zien we elkaar binnenkort weer op een borrel, tijdens de barbecue of andere activiteit.


IMG_1384.JPG

Eveline Neele | Master onderneming & recht | Penningmeester

Hi allemaal! Ik ben Eveline, de penningmeester van het bestuur van de alumnivereniging. Net als Lot en Fleur begon mijn tijd bij Tilia in 2015. Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad, met als absoluut hoogtepunt mijn jaar in het zesde bestuur. Toen de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de alumnivereniging zich voordeed, twijfelde ik dan ook niet. Ik ben enthousiast en hoop veel van jullie (later) te zien bij alle leuke activiteiten die we organiseren. 

Ook met vragen over studie- of loopbaankeuzes mogen jullie me altijd een berichtje sturen. Misschien kan ik helpen! Ik heb de master Onderneming & recht afgerond. Inmiddels ben ik advocaat-stagiair bij Wijn & Stael in Utrecht.

IMG_1398.JPG

Daan Hereijgers | Master International Business Law @VU en master Privaatrecht @UvA 

Ik ben Daan Hereijgers en ik ben ook onderdeel van het bestuur van de alumnivereniging! Net als Lot, Eveline en Fleur ben ik in 2015 bij Tilia begonnen. Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Tilia, met name op het jaar dat ik fiscus was van het vierde bestuur. Ik heb tijdens mijn bachelor een jaar in Durham gestudeerd, een master International Business Law aan de VU en een master Privaatrecht aan de UvA gedaan. Sinds de zomer van 2020 werk ik met veel plezier als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek. Hopelijk zien we elkaar snel bij een (online) event!


IMG_1382.JPG

Fleur Westenend | master European Business Law @Lund, Zweden | secretaris

Hoi! Ik ben Fleur Westenend en ik ben een van de twee secretarissen van de Alumnivereniging. Ik ben verantwoordelijk voor het bijhouden van het ledenbestand en jullie vragen over lidmaatschap. Aangezien ik mijn functie vanuit het buitenland vervul, zullen jullie mij niet zo snel tegen het lijf lopen, maar wie weet ontmoet ik jullie bij een zomerbarbecue of een online event!

Voor vragen over de master Privaatrecht (specialisatie intellectueel eigendomsrecht) aan de Universiteit Utrecht en de master European Business Law in Lund, Zweden, kunnen jullie ook bij mij terecht.


Pim van Achthoven | Praeses Tilia | Assessor

Hi allemaal, ik ben Pim van Achthoven en dit jaar de Praeses van Tilia. Dat maakt mij ook de assessor van het Alumnibestuur! Ik vertegenwoordig Tilia in het Alumnibestuur en hou me bezig met activiteiten, maar zorg vooral voor een soepele communicatie tussen Tilia en de Alumni. Voor vragen gerelateerd aan Tilia en/of de Alumni kun je altijd bij mij terecht! 


971350F0-6580-4032-ACD2-4E694679752F_1_105_c.jpeg