Tilia

Medestudenten

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar de hulpvaardigheid van je medestudenten is vaak hoger dan je denkt. Daarnaast kunnen ze je goed helpen om de drempel naar andere opties te verkleinen door deze samen met je te overwegen/benaderen. 

Studentenbestuur Tilia

Het bestuur van de studievereniging bestaat uit zes studenten, die het reilen en zeilen van de vereniging als geen ander kennen. Loop vooral binnen in de bestuurskamer of plan een persoonlijke afspraak. Het staat je natuurlijk ook helemaal vrij om ons te benaderen via de mail of WhatsApp. De contactgegevens staan per bestuurslid onder het tabje Contact, we helpen je graag!

Mentor

Elke werkgroep wordt begeleidt door twee ouderejaars. Zij organiseren activiteiten ter bevordering van de dynamiek binnen je werkgroep, maar zijn er ook zeker voor je persoonlijke vragen. Je hebt hun telefoonnummers als het goed is op het introkamp of de welkomstlunch voor zij-instromers gekregen.

Tutor

Daarnaast zijn alle studenten van een werkgroep ingedeeld bij een tutor. Je tutor is een Tilia-docent en heeft al veel studenten de revue zien passeren. Naast dat ze je goed kunnen helpen met het plannen van je ULC-vereisten en vakken, vinden ze het heel belangrijk om op de hoogte te blijven van je welzijn. Aan het begin van het jaar hebben ze je per mail benaderd met hun contactgegevens.

Docentenbestuur Tilia

Naast een studentenbestuur, heeft Tilia ook een docentenbestuur dat onderdeel is van bestuur van het hele ULC. Het grote bereik van hun verantwoordelijkheden vind je onder het tabje Tilia > Docentenbestuur. Contact met de leden van Tilia wordt heel erg gewaardeerd, (juist) ook als je ergens mee zit. Geertje (g.e.creijghton-sluyk@uu.nl) en Titia (t.dekramer@uu.nl) zijn altijd te bereiken voor vragen of het maken van een afspraak.