Comité van Aanbeveling

Maarten2.jpg

Maarten Feteris

Maarten Feteris is president van de Hoge Raad der Nederlanden, hoogleraar formeel belastingrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en staatsraad in buitengewone dienst. 


Stijn2.jpg

Stijn Franken

Stijn Franken is hoogleraar straf(proces)recht aan de Universiteit Utrecht, als advocaat werkzaam in hetzelfde vakgebied. Hij richt zich in zijn onderzoek op de positie en verantwoordelijkheid van professionals in het strafproces. Henk2.jpg

Henk Kummeling

Henk Kummeling is hoogleraar en staatsrechtgeleerde. Hij was van 2005 tot en met 2016 voorzitter van de Kiesraad. Daarnaast publiceerde hij onder meer over verschillende kiesrechtelijke / staatsrechtelijke kwesties

Herman2.jpg

Herman Wijffels

Herman Wijffels is econoom. Hij fungeerde als voorzitter van de hoofddirectie van Rabobank, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad, Nederlands bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington en als informateur voor het kabinet-Balkenende IV.


 ​

Remco2.jpg

Remco Nehmelman

Remco Nehmelman is hoogleraar Publiek organisatierecht aan de Universiteit Utrecht. De laatste jaren publiceert hij voornamelijk over vraagstukken van institutioneel staatsrecht, onder meer over de positie van decentrale overheden ten opzichte van de centrale overheid en de inrichting van het nationale en decentrale bestuur.

tina.jpg

​Tina van der Linden

Tina van der Linden is docent en onderzoeker technologie en recht aan de Vrije Universteit te Amsterdam. Zij geeft les in en onderzoekt de ethische en juridische vragen die gebruik van allerlei nieuwe technologieen met zich mee brengt en die leidt tot fundamentele vragen over bijvoorbeeld menselijke waardigheid.