TiliaTheater

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Excursie
Organisator
CuCo
Datum en tijd
12 nov. 2019 20:00 - 22:00
Locatie
Theater Kikker, Utrecht

TiliaTheater

Zin om na de tentamens even (cultureel verantwoord) bij te komen? Dan heeft CuCo de perfecte activiteit voor jou. Er is plek voor 15 Tilianen bij de voorstelling Allemaal Mensen | UMUNTU van toneelgroep Oostpool. Mocht de naam Allemaal Mensen je bekend voorkomen, dit kan kloppen. Oostpool heeft eerder een succesvolle, met goede kritieken beloonde, productie genaamd Allemaal Mensen opgevoerd. De voorstelling die wij zullen bezoeken maakt gebruik van dezelfde werkvorm, maar is geen vervolg. Het is dus geen probleem wanneer je Allemaal Mensen niet hebt gezien!

Over de voorstelling zegt Oostpool op hun website het volgende: "In Allemaal Mensen | UMUNTU proberen tien jonge mensen hun identiteit te bepalen. Ze stellen zich voor aan het publiek en proberen zich van hun beste kant te laten zien. Maar het blijkt nog niet zo eenvoudig je identiteit onder woorden te brengen. Gaandeweg worden de hokjes waar zij zich in- en uitvechten grimmiger en de scheidslijn tussen werkelijkheid en fictie onbelangrijk. Je moreel kompas draait overuren. Let’s get comfortable with being uncomfortable! Durf iets óf niets te zijn in verbinding met elkaar, heb de moed om te bestaan."

Nieuwsgierig geworden? 

Klik hier voor de teaser en hier voor de trailer van de vorige voorstelling (uitgebreider dan de teaser).

De voorstelling begint om 20.00 uur op 12 november in theater Kikker. Vanaf dinsdag 15 oktober om 12.00 uur kan je je aanmelden op de website. De kaartjes kosten voor Tilianen slechts €5,00 inclusief een drankje in het café van theater Kikker!

Bron foto: https://www.toneelgroepoostpool.nl/seizoen-2019-2020/allemaal-mensen-umuntu

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren