Beste Tilianen,

Het moment is eindelijk daar! Vanaf aankomende donderdag (28 september) om 12:00 is het mogelijk om je aan te melden voor de jaarlijkse ski-reis. Ben jij een echte wintersportliefhebber, geniet je meer van de apres-ski of ga je liever met mede-Tilianen sleeënd van de berg af? Meld je in al deze gevallen snel aan! Ski-ervaring is hierbij zeker niet nodig.

De reis zal plaatsvinden in de onderwijsvrije week van april, om precies te zijn van 13 t/m 20 april. Er is in eerste instantie plek voor 24 Tilianen, maar indien er een lange wachtrij is kunnen we wellicht uitbreiden. Leden uit iedere jaarlaag kunnen zich voor deze reis aanmelden.

Verdere informatie over deze reis zal woensdagavond (27 september) om 19:00 volgen tijdens de onthullingsavond. De onthulling zal plaatsvinden in de bestuurskamer van Tilia en de aanmeldingen voor deze avond zijn nu geopend op de website. Naast dat wij dan een presentatie over het bedrag en de precieze invulling van de reis zullen geven, zullen wij dan ook door middel van een onthullingsvideo de locatie van aankomend jaar laten zien. 

Kan je er deze avond tot je spijt niet bij zijn? Niet getreurd! Na afloop van de onthullingsavond zal er een mail worden gestuurd naar alle leden met daarin informatie over de locatie, het bedrag en het verloop van de ski-reis. Houd dus woensdagavond je mail goed in de gaten, aangezien de aanmeldingen voor de reis al donderdag om 12:00 open zullen gaan.

We hopen jullie allemaal te zien op de pistes in april!

Auf Wiedersehen/Au Revoir/Arrivederci,

Skilia

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien