MUN 2021

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
8 mrt. 2021 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
20 mrt. 2021 11:30 - 17:00

MUN 2021

Voor het eerst in twee jaar tijd, zal op 20 maart weer de MUN van Sirius en Tilia plaatsvinden. De inschrijvingen openen op maandag 22 februari om 12:00 uur. Er zijn 15 plekken per college. 

Uit alle stemmen van de Insta poll is gebleken dat bij zowel Sirius als Tilia het voorkeursonderwerp sexual exploitation and abuse was. Dat zal dan ook het thema van de MUN zijn! De MUN zal aanvangen met een training (ong. van half 12 tot half 1 ’s middags), waarna de lunch zal plaatsvinden. De rest van de middag worden de conferenties gehouden. Als afsluiter zal een gezamenlijke borrel plaatsvinden, vanaf ong. vier uur ’s middags. 

Voor degenen die niet bekend zijn met het concept van MUN: MUN is een evenement waar vergaderingen van de Verenigde Naties worden nagebootst. Samen met jouw land/groep werk je aan resoluties om problemen omtrent Violence and Discrimination Based on Sexual Orientation and Gender Identity op te lossen.

Voor aanmelding is niet vereist dat je ervaren bent met MUN! Geef je vooral op als dit jou een mooie kans lijkt om te debatteren en de leden van Sirius te leren kennen. 


People vector created by pch.vector - www.freepik.com

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren