Beste Tilianen,

Ben je klaar voor een onvergetelijke culturele ervaring? Op vrijdag 17 mei nodigt CuCo je graag uit voor een boeiende middag vol kunst en ontdekking in het bruisende hart van Amsterdam - het Stedelijk Museum!

Het Stedelijk Museum staat bekend om zijn moderne en hedendaagse kunst. Niet alleen zullen we toegang hebben tot het Stedelijk Museum, maar ook tot de tentoonstelling van Marina Abramović. Zij is sinds de jaren 70 een baanbrekende en invloedrijke performancekunstenaar, en de meesten zullen haar kennen van haar performance Rhytm 0. Haar werk verkent de grenzen van het lichaam en de geest, en roept vaak intense emoties op bij het publiek. Ze staat bekend om haar langdurige en veeleisende performances, waarbij ze vaak haar eigen lichaam als medium gebruikt. Aan de hand van haar performances probeert Abramovic mensen open te laten stellen voor nieuwe ervaringen, die doorgaans als bedreigend of onbekend worden ervaren. Marina Abramovic wordt wereldwijd erkent als een pionier in haar vakgebied. Haar werk is dus zeker de moeite waard om te ontdekken!

De aanmeldingen hiervoor zullen op maandag 29 april om 12 uur 's middags open gaan en aanmelden is gratis. Wees er snel bij want er is maar plek voor 15 Tilianen!

Liefs, CuCo

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien