Module Notarieel Recht

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum
6 okt. - 25 nov. 2021

Module Notarieel Recht

Met de start van het collegejaar is ook de tijd voor Modules weer aangebroken. De eerste Module van het jaar is een traditionele, namelijk de Module Notarieel Recht. De Module Notarieel recht is gericht op tweedejaars die overwegen om het Notariële traject te gaan volgen, maar is ook interessant voor derdejaars die het traject al volgen, of voor eerstejaars die interesse hebben in het notariaat. De Module zal bestaan uit vijf of zes bijeenkomsten: de module begint met een algemene lezing over het notariaat, waarna vier of vijf bijeenkomsten zullen volgen over onder andere Notarisregelgeving in de notariële praktijk, Ondernemingsrecht in de notariële praktijk, het familierecht, Estate planning en Registergoederenrecht.

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de volgende data: woensdag 6 oktober, dinsdag 12 oktober, (donderdag 21 oktober), donderdag 4 november, (donderdag 18 november) en donderdag 25 november. De data die tussen haakjes zijn staan nog niet 100% vast, maar moet je wel voor de zekerheid vrijhouden.

De inschrijvingen zijn vanaf maandag 13:00 uur open en sluiten dinsdag 5 oktober om 23:55 uur. Er is maar plek voor 13 Tilianen, aangezien de Module samen met Sirius wordt georganiseerd en er dus ook 13 Sirii aan de Module deel zullen nemen. Meld je dus snel aan om een plekje te veroveren.


Hand vector created by macrovector - www.freepik.com

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien