Blog

Introductie Blog

  • Vereniging
  • 1 minuut (270 woorden)

Stel: je bent een toekomstig Tiliaan, of kanshebber op dat grote geluk, en tijdens je research naar wat daar dan eigenlijk zo speciaal aan is, open je onze instagrampagina (@ulctilia). Je belandt direct in een zee van onbekende termen en ziet door de bomen het bos niet meer.

 

Maar stel dan ook: je bént al een Tiliaan of oud-Tiliaan en je wil graag na een diesweek vol gezelligheid teruglezen wat je die week nou eigenlijk hebt gedaan, of wat de huidige Tilianen zoal in hun schild voeren.

 

Precies voor jullie is deze blog in het leven geroepen. Het reilen en zeilen van de vereniging zal hier in geuren en kleuren beschreven worden. Zowel inhoudelijke stukken over actualiteiten en modules als verslagen over feesten en partijen zullen hier te vinden zijn, er is dus voor ieder wat wils. Met de blog geven we Tilia online meer betekenis zodat niet alleen voor ons, maar ook voor onze ouders, opa’s, oma’s en anderen, duidelijk wordt waar die prachtige bloeiende lindeboom nou écht voor staat.

 

Het nieuwe jaar is net begonnen en aan het scherpe zonnetje buiten te zien, worden de dagen al langer en het weer alweer beter, en dat betekent dat er weer nieuwe activiteiten op de planning staan! Komende maand kun je een artikel verwachten waarin we terugblikken op de dies en ook zal er een interview verschijnen met de Tiliaan van de Maand. Wat we verder nog voor jullie in petto hebben houden we nog even geheim. We wensen jullie veel leesplezier op de nieuwe Tilia-blog, en natuurlijk een voorspoedig 2020.

Liefs,

Lonneke namens de RedaCie


Dies-week
14jan

Dies-week

Een Dies om jaloers (Invidia) op te zijn Maandag 16 december – Mindfulness-Symposium Op de – voor sommigen nog wat vroege –...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren