Tilia Talent Night

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
13 feb. 2019 20:30 - 23:55
Locatie
Café Klein Berlijn

Tilia Talent Night

Na lang wachten op je maandelijkse portie cultuur snuiven, is het eindelijk zover: CuCo trapt af met haar eerste evenement! Zoals jullie gezien hebben op Facebook kan je woensdagavond 13 februari in Café Klein Berlijn kijken naar of meedoen met de Tilia Talent Night. De inloop is vanaf 20:30 en het programma start om 21:00. De bedoeling van deze avond is dat iedereen met een talent eindelijk zijn langverwachte podium krijgt: haal je blokfluit uit de kast, organiseer een live kookshow (zonder het brandalarm af te laten gaan) of draag een zelfgeschreven gedicht voor. Niets is te gek! Als je geen talent hebt (wat wij ons bijna niet kunnen voorstellen), ben je van harte welkom om te komen kijken en te borrelen. De avond zal uitlopen in een borrel met live muziek en de eerste drankjes zijn op kosten van Tilia.

Zou je bijvoorbeeld iets willen zingen, maar zoek je nog begeleiding of zing je liever samen? Of wil je juist begeleiden, maar zoek je nog een zangtalent? Stuur ons een mailtje, dan kunnen wij je verder helpen. Alle andere vragen en/of opmerkingen zijn ook welkom.

Als je wilt meedoen met een act, kun je een mailtje sturen naar cuco@ulctilia.nl. Publiek, borrelaars en andere gezelligheidsdieren: zet jezelf zo snel mogelijk op aanwezig via onderstaande link: https://www.facebook.com/events/1173080019535358/

Liefs, de CuCo