Lieve Tilianen, 

Het nieuwe jaar is net begonnen en dat betekent dat het tijd is voor goede voornemens. Wellicht is je doel voor 2023 om je meer in te zetten voor een ander of meer te sporten. Goed nieuws, bij dit evenement kan je beiden waarmaken. Twee vliegen in één klap! 

Op woensdag 15 februari om 20:00 uur organiseert Caritas een sponsorloop voor het goede doel. Laat de naam je niet misleiden, want je mag zowel lopen, rennen óf fietsen

De opzet is simpel: jij sport en laat je sponsoren voor ons goede doel Stichting met je Hart. Hier zul je een formulier voor ontvangen. Voor het (hard)lopen zal er een rondje van 1 kilometer worden uitgezet en voor het fietsen eentje van 3 kilometer. 

Degene die zich het beste inzet ontvangt zelfs een hele mooie prijs. Geen enkele reden om je niet aan te melden dus. Aanmelden kan vanaf vandaag via de website. Mochten je partner, vrienden of huisgenoten nou ook enthousiast geworden zijn? Zij kunnen zich via de website ook aanmelden. Dit geldt uiteraard ook voor docenten en alumni. Immers: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet 

Veel liefs en een sportieve groet, 

Caritas


 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien