Module Simmons & Simmons: Dealmaking

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Vanaf
30 sep. 2020
Tot
5 nov. 2020

Module Simmons & Simmons: Dealmaking

Module Simmons & Simmons: Dealmaking

In deze module worden ULC'ers (Tilianen en Sirii) 'rondgeleid' door de verschillende praktijkgroepen van Simmons & Simmons die te maken hebben met dealmaking. Het belooft naast een informatieve module ook de ideale gelegenheid te worden om te proeven van de sfeer op het kantoor en de verschillende afdelingen. Ook in deze bijzondere tijd is Simmons bereid telkens een deel van de studenten op kantoor te ontvangen, om zo een stukje praktische beleving te garanderen. Als uitgangspunt geldt dat deze module is bedoeld voor 25 ouderejaars (niet eerstejaars) studenten, waarvan 12 Tilianen. Van deze groep zullen er telkens vijf studenten een lezing fysiek op kantoor volgen, de rest volgt deze dan via een livestream.

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de volgende data, steeds tussen 19:00 en 20:30 uur:

  • woensdag 30 september (Tax)  – Olivier Elsenburg (Taks Advisor Financial Markets)
  • dinsdag 6 oktober (Real Estate)  – Carine Russel (Associate Real Estate)
  • dinsdag 13 oktober (CoComm)  – Bob van Els en/of Emile Remarque (Associates Corporate M&A)
  • dinsdag 20 oktober (CFI)  – Willemijn Warnaars (Associate Crime, Fraud and Investigations)
  • donderdag 5 november (Litigation)  – Dionne Buskens (Associate Litigation) & Niek Peters (Partner Dispute Resolution & Hoogleraar RUG)  

Daarnaast wordt er gekeken naar de optie van een afsluitende borrel, maar deelnemers ontvangen hier later nog bericht over. Let op: wanneer je je aanmeldt, is het van belang dat je op alle vijf de momenten aanwezig kunt zijn, zodat je het modulecertificaat kunt ontvangen. De inschrijving sluiten op maandag 28 september om 12:00 uur

We zien jullie daar!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien