Kantoorbezoek KienhuisHoving

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Extern
Organisator
Commissie Externe Activiteiten
Datum en tijd
24 feb. 2020 15:00 - 20:00
Locatie
KienhuisHoving Enschede

Kantoorbezoek KienhuisHoving

24 februari staat het (uitgestelde) jaarlijkse bezoek bij KienhuisHoving op het programma. Het is een unieke kans om een kantoor met een geheel eigen karakter zowel inhoudelijk als informeel te leren kennen. Het evenement zal inclusief diner duren van 15:00 tot 20:00 uur. Het is aan te raden om om 13:00 uur te vertrekken vanaf Utrecht Centraal.

Programma:

15.00 uur
Aankomst

15.00 uur
Presentatie “Juridische context elektrisch rijden” door Roeland de Bruin

16.30 uur
Korte rondleiding kantoor + borrel in bruine (kantoor)kroeg

17.15 uur
Vertrek naar Enschede centrum

17.30 uur
Diner aan de markt (locatie vlak bij station)

20.00 uur
Einde/Huiswaarts

Lijkt het je leuk om meer te leren over dit onderwerp en met andere Tilianen te genieten van een diner in de binnenstad van Enschede? Ook zeker voor eerstejaars een leuke kans om aan je eerste kantoorbezoek mee te doen! Meld je dan nu aan via de site, dit kan tot vrijdag 19 februari 23:55 uur! Als je onderwijs hebt, kan je helaas niet mee naar Enschede.

Let op: omdat de masterclass bedoeld is voor verschillende jaarlagen wordt er bij een overschot aan aanmeldingen geprobeerd een goede afspiegeling te maken. Binnen elk jaar is het dus wie het eerst komt, die het eerst maalt, maar het kan zijn dat iemand uit een ander jaar die zich later heeft aangemeld bij een slechte verdeling dus toch voorrang krijgt.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren