FOCUS. Den Haag 2019

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Extern
Vanaf
27 mrt. 2019 08:00:00
Tot
28 mrt. 2019 22:00:00

FOCUS. Den Haag 2019

Hoewel FOCUS. Rotterdam nog moet plaatsvinden, is ook de derde editie van onze welbekende masterclass alweer in zicht: FOCUS. Den Haag! Deze masterclass zal plaatsvinden op 27 en 28 maart 2019. Hoewel de naam hetzelfde is, zal dit zeker geen herhaling zijn van FOCUS. Rotterdam: waar FOCUS. Rotterdam zich vooral richt op grote kantoren en advocatuur-gerelateerde masterclasses in het algemeen, is FOCUS. Den Haag door de kantoren die deelnemen juist meer toegespitst op specifieke vakgebieden en individuele ontwikkeling. 

Zo gaan we naar Pels Rijcken, het kantoor van de Landsadvocaat, dat veel zaken doet voor de overheid (dus gespecialiseerd in bestuursrecht) en voor het andere deel sterk internationaal georiënteerd is. Ook gaan we naar Wladimiroff Advocaten, een kleiner kantoor voor strafrecht en fiscaal recht. Verder gaan we naar Freshfields, waar we een MBTI-training (over persoonlijke vaardigheden) zullen krijgen. Tot slot bezoeken we Bird&Bird, een internationaal kantoor dat jullie allemaal kennen van de Londenreis en dat vooral groot is in High-Tech en gereguleerde sectoren en bovendien innovatieve startups begeleidt.

Kortom: een gevarieerd programma waardoor je blik zeker wordt verbreed, natuurlijk weer compleet met overnachting in Den Haag, lunches en borrels op de kantoren en een afsluitend diner waarbij je de deelnemende kantoren nog beter kunt leren kennen. 

Enthousiast geworden? Meld je snel aan door je cv in te sturen via de site! Let op: voor deze editie van FOCUS. zouden deelnemende kantoren graag zien dat je je gemiddelde cijfer op je cv vermeldt. Dit is echter niet verplicht voor aanmelding. De deadline voor aanmelden is op zondag 10 februari om 23.55 uur!