Biercantus

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
18 okt. 2018 21:15 - 23:00

Biercantus

Vandaag is het zo ver: oktober is officieel ingegaan! En wat is er onlosmakelijk verbonden met deze maand? Precies! Het oktoberfest (oké stiekem vindt dat in september plaats, maar wij vinden dat het erbij hoort)! We zitten dan wel niet in Duitsland, maar ook in Utrecht wordt dit bierfeest groots gevierd. Op donderdag 18 oktober vanaf 21:15 uur zal er een grandioze biercantus plaatsvinden in het Gele Kasteel bij onze schuine overburen op Janskerkhof (in de theaterzaal van het USC). Voor slechts 15,50 euro zul je een hele avond vermaakt worden met de beste liederen, ludieke adjes en bier dat rijkelijk vloeit. Voor 2 euro daar bovenop kun je ook nog eens de trotse bezitter worden van je eigen pul!

Oktoberfestkleding wordt zeer gewaardeerd. Mocht je echter meedoen met de module Militair Recht dat begrijpen wij dat je je lederhose thuislaat.

Voor iedereen die nog geen 18 is of geen bierfan is, is er ook onbeperkt fris beschikbaar.

Aanmelden is vanaf vandaag mogelijk via de site. Kaartjes zijn tot donderdag 11 oktober 12:00 uur te koop, dus treuzel niet te lang met je aankoop! Wij hebben er al zin in!