Caritas sponsorloop

Lieve Tilianen, 

Het nieuwe jaar is net begonnen en dat betekent dat het tijd is voor de goede voornemens. Misschien heb je als persoonlijke doel voor 2024 om meer voor anderen te doen of om actiever te worden. Goed nieuws, bij het aankomende evenement van Caritas kan je beide verwezenlijken. Twee vliegen in één klap! 

Op maandag 19 februari om 17:30 uur organiseert Caritas een sponsorloop voor het goede doel Speelgoedbank de Meern. Laat de naam je niet misleiden, want je mag zowel lopen, als rennen of fietsen! 

De opzet is simpel: jij sport en laat je sponsoren voor ons goede doel Speelgoedbank de Meern. Hier zul je een formulier voor ontvangen. Voor het (hard)lopen zal er een rondje van 1 kilometer worden uitgezet en voor het fietsen eentje van 3 kilometer. 

Degene die zich het beste inzet ontvangt een hele mooie prijs. Aanmelden kan vanaf 17 januari vanaf 12:00 s'middags via de website. Mochten je partner, vrienden of huisgenoten nou ook enthousiast geworden zijn? Ook zij kunnen zich via de website aanmelden. Dit geldt uiteraard ook voor docenten en alumni. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

We kijken uit naar jullie aanmeldingen!

Veel liefs en een sportieve groet, 
Caritas

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien