Alumnivereniging

Alumnivereniging Tilia bestaat om het contact tussen oud-leden van studievereniging Tilia te behouden. Daarnaast pogen ze het contact met de huige leden van Tilia te bevorderen.

Contact: alumni@ulctilia.nl

Website: alumniverenigingtilia.nl


Alumni_Frans.jpg

Frans-Jan Hulsbergen Master Privaatrecht @ UU | Voorzitter

Mijn naam is Frans-Jan Hulsbergen, 23 jaar oud en afkomstig uit het tweede jaar van Tilia (2013). Momenteel ben ik werkzaam bij een niche-kantoor op het gebied van Intellectuele Eigendom, Media en Privacy. Gedurende mijn tijd bij Tilia heb ik het, net als jullie, ontzettend naar mijn zin gehad en ben ik actief geweest onder meer in commissies en het bestuur. 

Jullie kunnen bij mij terecht met algemene vragen over de Alumnivereniging, het organiseren van activiteiten met de Alumnivereniging of om in contact te komen met alumni.
Hannah van Grevenstein | Master Ondernemingsrecht @ UU | Secretaris

In 2012 ben ik bij Tilia gestart. Na mijn tijd bij Tilia ben ik de master Onderneming en Recht gaan volgen in Utrecht. Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat ik graag de advocatuur in wilde. Ik ben toen stages gaan lopen bij een aantal kantoren in Amsterdam en tegelijkertijd in het banken- en effectenrecht gerold. Deze praktijk spreekt me erg aan, omdat heel veel verschillende rechtsgebieden erin samen komen en je werkzaamheden veel afwisseling hebben, van het schrijven van een advies tot het opstellen van een leningsovereenkomst. Sinds 1 juli vorig jaar werk ik bij Orange Clover in Amsterdam, een kantoor dat zich met name richt op ondernemingsrecht, banken-en effectenrecht en notariële diensten. Als je meer wilt weten over de advocatuur of de master Onderneming en Recht, stuur me gerust een mailtje! Alumni_Hannah.JPG

Femke de Kievit Promovenda @ UU | Penningmeester 

Mijn naam is Femke de Kievit. In 2012 begon in met mijn studie rechten aan het ULC. In mijn jaar werd Tilia opgericht! Na vier jaar zat mijn tijd bij Tilia erop en begon ik aan de master privaatrecht hier in Utrecht. Ik ben inmiddels aan het werk en heb geen afscheid genomen van de universiteit: ik ben met veel plezier werkzaam als promovenda/onderzoeker bij UCERF, het Utrecht Centre for European Research into Family Law. Tijdens mijn studie werkte ik bij de Rechtbank Rotterdam en later bij het advocatenkantoor Van Benthem & Keulen. 

Omdat ik Tilia toch niet helemaal los kon laten ben ik lid geworden van het alumnibestuur. Wij zijn er als bestuur ook voor jullie als leden van Tilia. Willen jullie meer weten over een bepaalde master, stage of (bij)baan, mail ons dan! Wij kunnen kijken of we jullie in contact kunnen brengen met een van onze alumni die dezelfde opleiding of baan hebben (gehad). Op die manier kan je al je vragen stellen.

Alumni_Femke.jpg

       

Marit van Loon Praeses Tilia ​| Assessor

Onze sponsoren