Uitstapje Luxemburg

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Excursie
Datum en tijd
12 sep. 2019 06:30 - 22:30
Locatie
Luxemburg

Uitstapje Luxemburg

Lieve Tilianen,

De vakantie is alweer bijna voorbij en het nieuwe collegejaar staat voor de deur. Om het jaar goed te beginnen en de vakantiesfeer nog een beetje vast te houden, heeft Trivium voor jullie een trip naar Luxemburg georganiseerd!

We zullen vroeg in de ochtend van donderdag 12 september met de bus vertrekken vanuit Utrecht waarna we eerst een bezoek brengen aan het Hof van Jusitite van de Europese Unie, de welbekende hoogste Unierechter. Hierna zal er tijd zijn om de mooie oude stad te ontdekken. We zullen de dag met z’n allen afsluiten door te eten bij een restaurant in de stad. In de avond rijden we weer terug naar Utrecht en waar we laat in de avond aan zullen komen. Het is daarom wel handig om een slaapplek te hebben in Utrecht, aangezien weinig treinen tot in de nacht doorrijden.

De enige kosten voor deze mini citytrip zijn die voor het eten, een schijntje dus! De aanmeldingen zullen op maandag 2 september om 12.00 uur opengaan. Wees er snel bij, want de aanmeldingen sluiten op 4 september om 16:00! 

Let op: vanwege beleidsregels van het Hof kunnen alleen mensen mee die 18 jaar of ouder zijn. Als je minderjarig bent kun je je dus helaas niet aanmelden voor deze trip. 


Liefs, Trivium 

Bron foto: Hof van Justitie van de Europese Unie

Onze sponsoren