The Law Factory

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Extern
Datum en tijd
8 okt. 2021 10:00 - 17:00

The Law Factory

Het academisch jaar is weer in volle gang en dat betekent ook dat The Law Factory eraan komt! Vrijdag 8 oktober om 10:30 uur zal dit jaarlijkse symposium plaatsvinden in het Spoorwegmuseum te Utrecht met als thema: The Future Is Now. Dit evenement is voor alle Tilianen verplicht, maar eerlijk is eerlijk: je wil het ook zeker niet missen! 

Net als eerdere jaren zal de dag bestaan uit 4 rondes: een openingslezing, een inhoudelijke lezing, een carrière ronde en een recruitment ronde. Je kunt voor elke ronde je voorekeur opgeven. 

Bas Heijne zal de openingslezing verzorgen. Meneer Heijne heeft onder vele andere dingen een 6-delige VPRO-serie gemaakt genaamd ‘De Volmaakte Mens’, waarin hij opzoek gaat naar de toekomst van onze soort en constateert dat de technologie zich soms sneller lijkt te ontwikkelen dan onze ethiek. In deze lezing zal hij ons meenemen in de morele dilemma’s die wij als jonge juristen in de toekomst wellicht tegen komen. 

Voor de aansluitende rondes kan je dit jaar kiezen uit de volgende partijen: 

Recruitment ronde
1.    Simmons & Simmons
2.    AKD
3.    HVG Law


Inhoudelijke ronde
1.    Kienhuishoving: Blockchain & Privacy
2.    Lisette ten Haaf: De toekomst van voortplanting
3.    Tina van der Linden: De ethische en juridische dilemma’s rondom seksrobots


Carrière ronde
1.    Bird & Bird
2.    HVG Law
3.    AKD

 

De dag zal van ongeveer tot 17:00 uur duren en er wordt gezorgd voor een heerlijke lunch en afsluitende borrel! Aansluitend vindt een recruitment diner plaats, waarvoor je je apart kunt inschrijven

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien