Module Pleitvaardigheden

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Vanaf
16 jan. 2019 17:00:00
Tot
13 mrt. 2019 19:00:00

Module Pleitvaardigheden

Van Benthem & Keulen organiseert dit jaar weer een module over Juridische Skills! Gedurende vijf bijeenkomsten neemt Van Benthem & Keulen je mee in de vaardigheden die een jurist of advocaat zou moeten bezitten. De trainingen zijn zeer afwisselend met het doel om zoveel mogelijk vaardigheden aan bod te laten komen. De planning is als volgt:

Bijeenkomst 1: Niet-juridische Skills training
Datum: 16 januari 17:00-19:00 uur
Kantoordirecteur Johan Koggink en Sales Manager Wouter van den Briel geven een lezing over alle niet-juridische skills die absoluut belangrijk zijn voor een jurist of advocaat. Een training voor tips betreffende acquisitie, marketing en pitchen!

Bijeenkomst 2: Presentatietechnieken
Datum: 22 januari 17:00-19:00 uur
Marcel Ruygvoorn neemt je mee in de technieken binnen communicatie en presenteren. Aan de hand van verschillende filmpjes van politici worden presentatietechnieken besproken.

Bijeenkomst 3: Drafting Skills
Datum 30 januari 17:00-19:00 uur
Gedurende deze training geeft Marcel Ruygvoorn tips en tricks over het opstellen van stukken en het schrijven van belangrijke documenten. Voor een beginnend jurist is het schrijven van een juridisch stuk nog niet altijd gesneden koek. Tijdens de training zal hier aandacht aan worden besteed.

Bijeenkomst 4: Adviestechnieken
Datum: 14 februari 17:00-19:00 uur
Hoe gaat de rechter om met een slechte dag of een irritante advocaat? Hoe kun je de rechter het beste benaderen? Hoe ga je om met een lastige cliënt of wederpartij? Deze vragen worden beantwoord tijdens de vierde bijeenkomst van de module.

Bijeenkomst 5: De advocaat van morgen 
Datum: 13 maart 17:00-19:00 uur
Techniek blijft veranderen en innoveren: hoe speelt de advocatuur hier op in? Er verschijnen nieuwe (online) concurrenten voor ons? Waar moet je als jurist op letten en hoe ziet onze baan er over 10 jaar uit? Johan Koggink vertelt je alles over Legal Tech en de advocatuur van morgen.

Er zijn 15 plekken voor tweede- en derdejaars Tilianen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien