KaRAGoke

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
14 mrt. 2019 21:00:00
Tot
15 mrt. 2019 02:00:00
Locatie
Café Weerdzicht

KaRAGoke

Een tijdje geleden hebben wij op de Tilia Talent Night al mogen genieten van de gouden keeltjes van een aantal Tilianen, maar helaas kan niet iedereen zo mooi en zuiver zingen. Gelukkig is er ook voor die mensen de mogelijkheid om hun stemgeluid te laten horen zonder dat het ontzettend gênant wordt, namelijk op de kaRAGoke!

Op 14 maart organiseert Tilia geheel volgens traditie tijdens de RAG-week een karaoke in samenwerking met Sirius, Ad Informandum en Molengraaff Dispuut. De opbrengsten van deze avond zullen dit jaar gaan naar Campagneteam Huntington en Taal Doet Meer. Campagneteam Huntington haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar medicijnen tegen de ziekte van Huntington en Taal Doet Meer zorgt ervoor dat anderstalige Utrechters kunnen meedoen in de Utrechtse samenleving.

Vanaf 21.00 uur is het mogelijk om in Café Weerdzicht de foutste hitjes aan te vragen en te blèren tot je er schort van wordt, maar let op: de deuren sluiten om 23.00 uur. Kaartjes zullen aan de deur verkocht worden en kosten €5 per stuk, waarvan het volledige bedrag rechtstreeks naar de goede doelen gaat.

Klik hier voor het Facebook evenement.