Kantoorbezoek De Brauw

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
13 apr. 2021 23:55:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Extern
Datum
23 apr. 2021

Kantoorbezoek De Brauw

Op vrijdag 23 april zullen wij aan het eind van de middag een (online) kantoorbezoek brengen aan de hoofdsponsor van Tilia: De Brauw. De Brauw is een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Het is dus een internationaal advocatenkantoor dat meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland adviseert. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers in Amsterdam, Brussel, Frankfurt, London, New York, Shanghai en Singapore.

Wil je graag van deze unieke kans gebruikmaken om met dit toonaangevende kantoor kennis te maken? Meld je dan aan vanaf dinsdag 6 april om 12:00 uur door je CV in te sturen! Zo kan de Brauw het kantoorbezoek afstemmen op de studenten die meegaan. Wees er snel bij, want er is beperkt plek en wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De aanmeldingen zijn geopend tot dinsdag 13 april 23:55 uur.

Disclaimer: de aanmeldingen zijn voor alle jaargangen geopend, maar ouderejaars zullen voorrang krijgen indien er meer aanmeldingen zijn dan er plekken zijn.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren