Met trots delen we jullie mee dat, na drie jaar wachten (en misschien ook wel een beetje smachten), wij als Skilia dit jaar toch echt een wintersportreis voor jullie aan het neerzetten zijn! Deze reis wordt er niet zomaar één, het is namelijk voor het eerst dat Skilia een heuse samenwerking aangaat met onze zuster Skirius. We zullen op de reis niet alles gezamenlijk doen, maar vooral de focus leggen op de dubbele hoeveelheid gezelligheid!

Om jullie voor te bereiden op deze prachtige trip organiseren wij op donderdag 13 oktober een informatieavond. Deze zal plaatsvinden in lokaal 013 te Janskerkhof 2/3 en zal een aansluitende borrel hebben bij ons favoriete café Hofman. De avond is niet verplicht, maar wel enigszins handig mocht je interesse hebben om mee te gaan, omdat wij hier de ins- en outs van de wintersportreis zullen bespreken. Daarnaast zijn jullie dan de eersten die weten waar we naar toe gaan.

Ter verdere informatie: de reis plaatsvinden in de laatste onderwijsvrije week van april, vanaf de 15 t/m de 21e, zet dit dus vooral in je agenda!! Aanmelden voor de informatieavond kan via de site.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien