Dies Tilia Passe-partout

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
11 dec. 2019 20:30:00
Tot
19 dec. 2019 23:55:00

Het programma

Verjaardag 11 december 2019
Verjaardagen zijn er om te vieren: daarom zullen jullie op 11 december in een versierde BK jullie passe-partout gadgets op kunnen halen. Die avond zullen we samen met jullie, maar ook met onze sponsoren, een toast uitbrengen op het afgelopen jaar. Deze feestelijkheid vangt aan om 20.30 uur bij Brasserie Domplein!

Wees erbij! Het zou een zonde zijn jullie daar niet te zien, want bij een verjaardag hoort taart en wie jarig is trakteert…...

Mindfulness-Symposium 16 december 2019

Hoogmoed is één van de zeven hoofdzonden. Binnen Tilia vertaalt hoogmoed zich naar het hechten van grote waarde aan goed presteren. Deze prestatiedrang heeft echter ook zo zijn keerzijde. Dit (soms té) hard werken kan uitmonden in stress en later eventueel zelfs in een burn-out. Omdat geestelijk welzijn daarom ontzettend belangrijk is, trappen wij de echte diesweek van Tilia af met een symposium over ‘mindfulness’ op op maandag 16 december. 

Het symposium zal bestaan uit een openingslezing door Veerle Brenninkmeijer en Sirra Alofs van de Universiteit Utrecht, waarna iedereen een workshop over mindfulness zal bijwonen. Informatie over verschillende sprekers tijdens de workshops staat op de site, als je je hiervoor gaan inschrijven is het de bedoeling dat je een voorkeur opgeeft. 

Naast het feit dat dit symposium een mooie toevoeging is voor je ULC-portfolio, hebben wij een heerlijke lunch klaargezet voor na de workshops waarbij je gaat speeddaten met alumni om je zo te oriënteren wat je allemaal na Tilia kan gaan doen. 

Filmavond 17 december 2019

Op de tweede dag van de diesweek zal Acedia centraal staan: luiheid. Er is namelijk niks beters in het leven dan lekker lui in je pyjama, chillend op de bank, popcorn eten terwijl Netflix aanstaat. Maar in plaats van jezelf terugtrekken in je holletje gaan we met heel Tilia een heuse PJ party houden!

Het FilmCafé zal als decor fungeren voor deze avond waarbij we een spannende film zullen kijken. Uiteraard eentje die heel toepasselijk zal zijn bij het thema…

Disco Rollerskating 18 december 2019

Op de woensdagavond is het aan jullie welke zonde centraal zal staan. Wordt het Acedia, waarbij je traag over de baan rolt, of wordt het Superbia, waarbij je flink uitpakt en laat zien welke moves je beheerst op wieltjes en de boogie? 

In de avonduren gaan wij namelijk de baan onveilig maken bij rolschaatsdisco Roller Planet in Amsterdam. Het wordt gegarandeerd een avond die op rolletjes verloopt, net zoals het busvervoer (heen- en terug) dat geregeld is, dus trek je mooiste disco outfit aan en dans mee..

Diner en Feest 19 december 2019

Het Slot van onze diesweek zal gevormd worden door Gula en Luxuria. Op donderdag staat ons een geweldige avond te wachten. We gaan genieten van een heerlijk diner, gevolgd door een fantastisch eindfeest. Deze avond zal in het teken staan van de luxe en pracht van de jaren ‘30, met een vleugje kerst. Great Gatsby met een kerstig randje! Maak van deze avond gebruik om te vieren wat voor moois het leven te bieden heeft en om met heel Tilia ongegeneerd te zondigen! 

Zowel het diner als het feest zal plaatsvinden in Het Filmcafé. 

Let op! Voor de gelukkigen in het bezit van een passe-partout zal er tijdens het diner onbeperkt gedronken kunnen worden. Heb je geen passe-partout, maar een los kaartje, dan krijg je de eerste twee drankjes tijdens het diner gratis.

Tijdens het feest zullen voor iedereen de eerste drankjes op kosten van Tilia zijn. 
 

Extra’s

Een passe-partout zou geen passe-partout zijn als daar niet wat exclusieve extra’s bij zijn inbegrepen. Dit jaar zal dat een spel en een heuse Tilia gadget zijn, daarover lees je hieronder meer.

Misdies
In de trant van de zonde Ira (woede, wraak of toorn) staat er gedurende de week een bijzondere activiteit voor jullie op de planning, genaamd Misdies.

Misdies is een spel waarbij iedere deelnemer een andere deelnemer toegewezen krijgt die door hem moet worden ge-art. 289 Sr’t. De manier om dit te doen is door diegene met luchtpistooltjes neer te schieten (“misdies” te roepen)/wettenbundel tabje te plakken op die persoon, zonder dat die iets vermoed.

Als een deelnemer geraakt wordt krijgt de moordenaar het slachtoffer van de vermoorde deelnemer als volgend slachtoffer toegewezen. Alle deelnemers samen vormen immers één grote lus. Dit zorgt ervoor dat op het einde van het spel er twee personen overblijven die elkaar moeten art. 289Sr-en. Degene die hierin slaagt is de winnaar van het spel.

Dit is een doorlopend spel voor heel de diesweek en is alleen als optie beschikbaar voor de passe partout kaartjes. Dit omdat het wel de bedoeling is dat degene die jouw naam heeft getrokken, de gelegenheid krijgt je te vermoorden. Het is een hele leuke manier om je mede Tilianen van andere jaarlagen te leren kennen terwijl je ook nog eens flink de dies viert. 

Spelregels:

 • Er zal een Mr. Frank Visser zijn, een neutraal iemand die niet meedoet met het spel, maar wel van iedereen weet wie welke kandidaat heeft, en kan helpen wanneer er onverhoopt iemand per ongeluk halverwege het spel zijn eigen lootje in handen krijgt.
 • Er zijn een aantal art. 289 Sr vrije zones, zo kan er niemand vermoord worden in de sanitaire voorzieningen, eveneens als in de werkgroep.
 • Om aan de delictsomschrijving van art. 289 Sr te voldoen, en zo de perfecte misdaad te plegen, is vereist dat er geen ooggetuigen (van Tilia) bij de moord aanwezig zijn.
 • Daarnaast is een gevalletje art. 300 lid 1 en lid 3 Sr niet toegestaan in een poging je slachtoffer te vermoorden, en is de straf die hierop staat een levenslang verblijf in de penitentiaire inrichting Nieuwegein.
 • Misdies zal beginnen op 11 december 2019 (de verjaardag van Tilia!) en eindigt 20 december 2019 om 02.59 uur (eindtijd feest). Er zal een gepaste prijs voor de winnaar beschikbaar zijn.

Stuur een mailtje naar diescommissie@ulctilia.nl als je in bezit bent van een passe-partout en niet mee wil doen aan het Misdies spel. 

Gadget
Met dank aan sponsoring van De Brauw, zal er dit jaar een super gave gadget inbegrepen zitten bij de passe-partout, namelijk: heuse Tilia sokken! Deze lichtblauwe en tevens zeer fashionable beauties zijn ideaal om je voeten warm te houden tijdens de winter en kunnen wat ons betreft niet missen in je sokken garderobe.

Een impressie van deze parels is op de foto te zien! De sokken zijn beschikbaar in de maten 36-40 en 41-45. 

Passe-partout
Als passe-partouthouder, krijg je toegang tot alle evenementen van de Dies, inclusief het doorlopende Misdies spel. Bovendien krijg je bij je passe-partout gratis een paar Tilia sokken en onbeperkt te drinken tijdens het diner op de donderdagavond, dit komt bovenop de muntjes die iedereen krijgt tijdens het feest.

Er is een limiet op het aantal passe-partouts dat verkocht zal worden, dus wees er snel bij! Op = op.

Verder kunnen er voor het symposium, de filmavond, het rollerskaten en het diner en feest ook losse kaartjes worden gekocht!
 

Prijslijst

 • Passe-partout 39,50 euro
 • Sokken enkel verkrijgbaar met een passe-partout
 • Misdies enkel toegankelijk met een passe-partout
 • Symposium los kaartje gratis toegankelijk voor iedereen
 • Filmavond los kaartje 5,00 euro
 • Rollerskaten los kaartje 12,50 euro
 • Diner + Feest los kaartje 27,50 euro

Aanmelden is mogelijk tot 25 november 23.55 uur

Liefs,

Diescie ‘19

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren