Dies Mindfulness-Symposium

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum
16 dec. 2019

Dies Mindfulness-Symposium

Mindfulness-Symposium 16 december 2019

Hoogmoed is één van de zeven hoofdzonden. Binnen Tilia vertaalt hoogmoed zich naar het hechten van grote waarde aan goed presteren. Deze prestatiedrang heeft echter ook zo zijn keerzijde. Dit (soms té) hard werken kan uitmonden in stress en later eventueel zelfs in een burn-out. Omdat geestelijk welzijn daarom ontzettend belangrijk is, trappen wij de echte diesweek van Tilia af met een symposium over ‘mindfulness’ op op maandag 16 december. 

Het symposium zal bestaan uit een openingslezing door Veerle Brenninkmeijer en Sirra Alofs van de Universiteit Utrecht, waarna iedereen een workshop over mindfulness zal bijwonen. Informatie over verschillende sprekers tijdens de workshops staat op de site, als je je hiervoor gaan inschrijven is het de bedoeling dat je een voorkeur opgeeft. 

Naast het feit dat dit symposium een mooie toevoeging is voor je ULC-portfolio, hebben wij een heerlijke lunch klaargezet voor na de workshops waarbij je gaat speeddaten met alumni om je zo te oriënteren wat je allemaal na Tilia kan gaan doen. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren