Dit studiejaar reist Terra Nova af naar het land waar de steden verlicht worden met de glans van hun paleizen. Het land waar je je overdag door sprookjesachtige steegjes heen manoeuvreert, om ‘s nachts onder een heldere sterrenhemel rond te dwalen in de woestijn. Een land vol kleuren, geuren en met een geweldige keuken. Je raadt het al, de bestemming van dit jaar is Marokko!
 
Flaneer jij in februari liever langs de Middellandse Zee dan door het koude Nederland? Ga dan mee met onze adembenemende stedentrip. In tien dagen tijd zullen we drie van Marokko’s mooiste steden beleven, namelijk Marrakech, Rabat en Casablanca. De reis zal bovendien gevuld worden met vette activiteiten, prachtige locaties en inhoudelijke verrijking. Het wordt een fantastisch avontuur!
 
De inschrijvingen openen op n.t.b. en zullen twee weken open blijven staan. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar beperkt plaats. 

Praktische informatie:
Tijd: Dinsdag 31 januari 2023 t/m donderdag 9 februari 2023
Prijs: maximaal €550,- (betaling geschiedt in twee termijnen)
Wie: Er is plek voor 26 ouderejaars Tilianen (dus tweedejaars en hoger). Let op: je hebt een paspoort nodig, dus alleen een ID-kaart is niet voldoende. 

Annuleren: Gezien de (hopelijk niet zo) onzekere situatie m.b.t. corona, raadt de commissie je aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Indien de reis onverhoopt niet door kan gaan door bijvoorbeeld de dan geldende maatregelen vanuit de universiteit, kan Tilia geen volledige restitutie van het bedrag verzekeren. Als studievereniging zijn wij namelijk verbonden aan de universiteit, dus moeten wij meegaan met de maatregelen die gelden vanuit de universiteit. Tipje van de commissie: de (persoonlijke) annuleringsverzekering van de ANWB biedt je verreweg de beste vergoedingsmogelijkheden bij een coronabesmetting. 

Corona: Momenteel is het nodig om in het bezit te zijn van een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest. Een vaccinatiebewijs is drie prikken. Houd hier rekening mee. 

NB: Je hebt een paspoort nodig om Marokko in te reizen

Wij kijken nu al uit naar een geweldige reis en hopen jullie allemaal in Marokko te zien! Mocht je nog vragen hebben, zijn wij bereikbaar via terranova@ulctilia.nl.
 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien