Module Notarieel recht

Lieve Tilianen,

Met de start van het collegejaar, is het ook weer tijd voor modules! De eerste van het jaar zal de Module Notarieel Recht zijn. Deze module is gericht op tweedejaars die overwegen om het Notariële Traject te volgen, maar is ook zeker aan te raden voor iedereen met interesse in het notariaat.

De module bestaat uit vijf bijeenkomsten en een Notary Day waarbij je op bezoek gaat bij een notariskantoor. De module begint met een algemene lezing over het notariaat, waarna er bijeenkomsten zullen volgen over onder andere notarisregelgeving, accountancy en het ondernemingsrecht, estate planning en diversiteit binnen het notariaat. 

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de volgende data: dinsdag 13 september, vrijdag 23 september (Notary Day), dinsdag 27 september, dinsdag 4 oktober, dinsdag 11 oktober en dinsdag 18 oktober. 

De inschrijvingen openen dinsdag 6 september om 12:00 uur open en sluiten maandag 12 september om 23:59 uur. Omdat de module in samenwerking met Sirius georganiseerd wordt, zijn er maar 13 plekken. Wees er dus snel bij!

NB: mocht je niet de hele module kunnen volgen, maar sluit je wel graag aan bij een van de lezingen? Stuur dan een mail naar: vicepraeses@ulctilia.nl

Liefs, 

Iris (v-p Sirius) en Thirza (v-p Tilia)

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien