Recruitmentdiner

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Extern
Organisator
Commissie Externe Activiteiten
Datum en tijd
7 okt. 2020 17:30 - 22:00
Locatie
Utrecht Centrum

Recruitmentdiner

Recruitmentdiner

Lieve Tilianen,

Na een periode van corona-stilte bij de externe activiteiten, staan er weer een aantal mooie evenementen op het programma. Eén daarvan is het doorgeschoven recruitmentdiner, dat eigenlijk voor mei gepland stond. Tijdens het recruitmentdiner krijgen ouderejaars Tilianen de kans om kennis te maken met kantoren op een informele basis. Normaliter gebeurt dat onder het genot van een chique diner in één restaurant en wordt er van tafels gewisseld. Omdat deze vorm dit jaar niet mogelijk is hebben we een creatieve oplossing opgezet, waarmee we door tussen de gangen van horecagelegenheid te wisselen een leuk diner kunnen houden én de maatregelen kunnen volgen. Bij het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht wisselen de deelnemers niet alleen van horecagelegenheid (op loopafstand), maar ook van kantoor. Een ideale kans dus om lekker te eten, te oriënteren en je gezicht te laten zien!

Het diner is op woensdag 7 oktober en duurt tot ongeveer tot 22:00 uur. Je kunt je tot donderdag 24 september 12:00 uur 's middags aanmelden, door je CV hier te uploaden. Wij hebben er zin in, tot dan!

Voorbehoud: Aan het evenement doen minder dan 50 deelnemers mee en de 1,5 meter zal in acht worden genomen. Toch kunnen er in de tussentijd dingen veranderen of kunnen horecagelegenheden/kantoren anders tegen het evenement aankijken waardoor het organiseren alsnog belemmerd wordt.