Commissiebedankdiner

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Fortuna
Datum en tijd
13 nov. 2019 19:30 - 21:30
Locatie
Sushi Koi, Utrecht

Commissiebedankdiner

Met meer dan 100 georganiseerde activiteiten is er dit jaar een record verbroken. Van borrels en een talent night tot lezingen en masterclasses; alles is langsgekomen. Zonder de inzet van onze geweldige commissieleden was dit nooit mogelijk geweest. Jullie hebben heel wat uren gespendeerd op de bestuurskamer, jullie mede-Tilianen geënthousiasmeerd wanneer dit nodig was en tijdens de activiteiten ervoor gezorgd dat alles soepeltjes verliep. 

Bestuur VII wil jullie graag bedanken voor jullie tomeloze inzet! Wij nodigen jullie dan ook uit om op woensdag 13 november vanaf 19.30 uur met ons te eten bij Sushi Koi. Heb je dit jaar in een commissie gezeten? Meld je dan snel aan via de site!

Als je afgelopen jaar in een commissie hebt gezeten, kan je je aanmelden vanaf dinsdag 15 oktober 12.00 uur. De aanmeldingen sluiten vrijdag 25 oktober om 23.55 uur. Wij hebben er zin in!

Let op: mocht je na je aangemeld te hebben toch niet kunnen en geen vervanging kunnen regelen, zal je een boete van €10 moeten betalen. Kijk dus goed of je kan, voordat je je aanmeldt.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren